El fi de curs arriba a Proyecto Lucas

Aquest curs 2021/22 ha sigut especial per a tots els qui formem part de Proyecto Lucas. Tenim una nova seu que ha permès que puguem donar servei a moltes més famílies del barri de la Guineueta. Un espai pensat perquè tots els nens i nenes puguin estudiar amb comoditat i gaudir de l’aprenentatge. I, a més, hem pogut dur a terme la nostra activitat de manera presencial durant tot el curs.

Han sigut molts els esdeveniments que hem portat a cap durant el curs i moltes les alegries que hem viscut després de tot l’esforç que han realitzat l’equip de voluntaris i els alumnes. Molts treballs i dossiers a fer i molts exàmens a preparar que han donat el seu fruit, ja que tot l’alumnat segueix el seu propi itinerari educatiu.

Però, tot té un final, i aquest curs també. Proyecto Lucas ha tancat les portes d’aquest curs el dia 17, celebrant una gran festa on tots hem compartit un berenar, rialles, jocs i molta diversió. També hem celebrat que 9 alumnes de primària passen a l’etapa de secundària i 6 alumnes han finalitzat l’ESO. !!!!!Enhorabona a tots!!!!!

¡Comparte!