Proyecto Lucas celebra la diada de Sant Jordi

Si hi ha una tradició a Catalunya que destaca sobre la resta és la Festa de Sant Jordi. Aquesta diada tan especial coincideix amb una festa mundial, el dia del llibre. Aquesta celebració ens dona un marc excel·lent perquè els nens i nenes de Proyecto Lucas puguin desenvolupar la seva creativitat literària.

Enguany hem fet la següent proposta pel nostre concurs anual: Com seria aquesta història si Sant Jordi visqués en els nostres dies? Quin personatge seria la princesa del segle XXI? I el drac?

Han sigut 41 les històries que els alumnes han escrit tant en narrativa com en poesia. Totes elles molt originals i realitzades amb molta cura. De totes elles, les guanyadores del concurs han estat la feta pel Miguel Pérez, alumne de tercer d’ESO i la Nayra i el Juan Manuel estudiants de quart i cinquè de primària respectivament.

Estem molt contents de la resposta que ha tingut la proposta entre els nostres alumnes. I de com han acomplit aquesta activitat, on han exposat les seves idees i les seves visions de l’actualitat.

¡Comparte!